PHDSTUDIES.DK

Bioinformatik Asien - Bioinformatik-programmer Bioinformatik Asien

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Bioinformatik vedrører anvendelsen af ​​computer-baserede tilgange til forståelsen af ​​biologiske processer. Teknologien i dag giver os høj kapacitet analyse af gener og proteiner, som gør det nødvendigt at integrere informatik, når løse biologiske problemer.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Bioinformatik Asien - Tag din Bioinformatik Asien. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bioinformatik, Asien Filter

Ph.d. i Bioinformatik

University of Tehran, Kish International Campus
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Iran Tehran

Bioinformatik er en tværfaglig videnskab ved grænsefladerne af de biologiske, informative og computational science, bruger beregning til bedre at forstå biologi. Bioinformatik involverer analysen af ​​biologiske data, især DNA, RNA og proteinsekvenser.

Ph.d. i bioinformatik og genetik

Kadir Has University
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tyrkiet Istanbul

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data.