PHDSTUDIES

Deltid Bioinformatik -programmer, Søg efter den bedste Bioinformatik programmer her! - Bioinformatik

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Bioinformatik vedrører anvendelsen af ​​computer-baserede tilgange til forståelsen af ​​biologiske processer. Teknologien i dag giver os høj kapacitet analyse af gener og proteiner, som gør det nødvendigt at integrere informatik, når løse biologiske problemer.

Deltid Bioinformatik Programmer: Søg her for Bioinformatik -programmer. Få alle skole og Deltid Bioinformatik oplysninger directely, spare tid og kontakte Bioinformatik indlæggelser her!

3 Resultater i Bioinformatik Filter

Kvantitativ biovidenskab Ph.d.-program

Graduate School of Biosciences Munich
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

QBM søger at uddanne en kohorte af unge videnskabsmænd, der, mens de er fast forankrede i deres hjemdisciplin, er velbevandrede i flere tilgange og tankegang. Målet er, at ele ...

Læs mere

Ph.d. i bioinformatik og genetik

Kadir Has University
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data.

Læs mere

Ph.d. i Bioinformatik

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Bioinformatik er en tværfaglig videnskab ved grænsefladerne af de biologiske, informative og computational science, bruger beregning til bedre at forstå biologi. Bioinformatik ...

Læs mere