PHDSTUDIES

Bioinformatik-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er det højeste niveau af akademisk præstation på de fleste områder. Før du får lov til at tilmelde dig et af disse programmer, skal du først færdiggøre uddannelser på lavere niveau. i de fleste tilfælde omfatter disse en bachelorgrad og kandidatgrad.

Hvad er en ph.d. i bioinformatik? Dette felt understøtter biologi ved at fokusere på informationssiden af ​​tingene. Studerende lærer om, hvordan man opretter informationssystemer og softwareværktøjer, der organiserer og analyserer biologiske oplysninger og data. Studerende på dette område lærer om datalogi, informationsteknologi og biologi samt virkelige applikationer af alle disse felter. Husk, at kandidater til bioinformatikprogrammer allerede skal have et godt greb om programmering og datalogi.

Kandidater fra ph.d.-uddannelser drage fordel af at udvikle færdigheder, der åbner nye karrieremuligheder og øget løn. For bioinformatikområdet omfatter disse færdigheder programmering, analyse og kritisk tænkning til tolkning af data og forståelse af biologi og verdens naturlige miljøer.

Omkostningerne ved tilmelding til ph.d.-uddannelsen varierer på baggrund af mange faktorer. Før du tilmelder dig, er det klogt at undersøge, hvordan din specifikke situation vil påvirke gebyrer og uddannelse af et bioinformatikprogram. Du skal huske på din skole, program, land og studietid.

Hvis du dedikerer dig selv til bioinformatik, forfølger du sandsynligvis en karriere som bioinformatik specialist. Dette er den position, der er ansvarlig for udvikling og implementering af bioinformatik computersystemer og tolkning af data. Andre stillinger er tilgængelige, der lægger større vægt på biologi eller informationsteknologi end at have en balance i begge dele. Disse kan omfatte biolog eller it-specialist.

For at fortsætte din uddannelse i bioinformatik og opnå det højest mulige, find et program der passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Bioinformatik Filter

Ph.d. i bioinformatik og genetik

Kadir Has University
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data.

Læs mere

Kvantitativ biovidenskab Ph.d.-program

Graduate School of Biosciences Munich
PhD
Mar 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

QBM søger at uddanne en kohorte af unge videnskabsmænd, der, mens de er fast forankrede i deres hjemdisciplin, er velbevandrede i flere tilgange og tankegang. Målet er, at ele ...

Læs mere

Ph.d. i Bioinformatik

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Bioinformatik er en tværfaglig videnskab ved grænsefladerne af de biologiske, informative og computational science, bruger beregning til bedre at forstå biologi. Bioinformatik ...

Læs mere