PHDSTUDIES

Biokemi i Thailand - Biokemi-uddannelser i Thailand Biokemi

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Den akademiske område biokemi omfatter en bred vifte af emner. Afhængigt af programmet og interesser studerende, kan fokusområder omfatter plante biokemi, genekspression, bioteknologi, retsvidenskab og biokemiske bestemmelser.

 

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Biokemi i Thailand - Tag din PhD i Thailand. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Biokemi, Thailand Filter

Phd i kemisk biologi

Chulabhorn Graduate Institute
PhD
Jun 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kemisk biologi Programmet lægger vægt på grænsefladen mellem kemi og biologi, såvel som dens potentielle anvendelser til andre områder. Det indebærer undersøgelsen af ​​intera ...

Læs mere