close

Filtre

Se resultater

Deltid Biologi Bogotá - Biologi -uddannelser i Bogotá Biologi , Bogotá

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.Ph.d. i Biologi er et program for studerende der fremmer deres studier i udvikling og sundhedsvidenskab. De kvalificerende eksamen omfatter også et forsknings-forslag. Kurset hjælper én til at forstå mere inden for biologiske videnskaber. D… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Ph.d. i Biologi er et program for studerende der fremmer deres studier i udvikling og sundhedsvidenskab. De kvalificerende eksamen omfatter også et forsknings-forslag. Kurset hjælper én til at forstå mere inden for biologiske videnskaber. Du kan studere fra alle dele af verden, i USA, Storbritannien eller ethvert andet sted. Kurset er overkommelig og salgbare globalt.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Bogota har forskelligartet system universiteter og colleges. De studerende, der kommer, eller vælge at studere her, har et bredt udvalg af muligheder, som institutioner til at deltage. Alle institutioner er af høj kvalitet selvom, det er bare at vælge, hvilken del af den by, du ønsker at studere.

Deltid Biologi Bogotá - Tag din Biologi i Bogotá. Få alle Biologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Pontificia Universidad Javeriana
Bogotá, Colombia

Doktorgraden er det akademiske postgraduate program, der giver titlen på den højeste uddannelsesmæssige grad, som akkrediterer uddannelse og kompetence til den akademiske og f ... +

Doktorgraden er det akademiske postgraduate program, der giver titlen på den højeste uddannelsesmæssige grad, som akkrediterer uddannelse og kompetence til den akademiske og forskningsøvelse af høj kvalitet. Målet er uddannelse af uafhængige forskere inden for biologiske og biomedicinske videnskaber. Afhandlingen vil være et originalt og vigtigt bidrag i dit område. -
PhD
Deltid
8 semestre
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her