PHDSTUDIES.DK

Bioscience i Saudi-Arabien - Bioscience-uddannelser i Saudi-Arabien Bioscience

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Bioscience i Saudi-Arabien - Tag din PhD i Saudi-Arabien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Bioscience, Saudi-Arabien Filter

Ph.D. i biosikkerhed

King Abdullah University of Science and Technology
på universitet September 2019 Saudi-Arabien Thuwal

Bioscience-programmet spiller en central rolle i at tackle mange af de globale udfordringer, der behandles af KAUST, med en generel vægt på, hvad vi betegner Adaptiv Biologi eller undersøgelsen af ​​de mekanismer, der gør det muligt for organismer at tilpasse sig deres miljø. KAUSTs unikke beliggenhed ved bredden af ​​Røde Hav gør omfattende undersøgelse af den biologiske mangfoldighed i dette unikke økosystem og dets mulige bioteknologiske anvendelser mulig.