PHDSTUDIES.DK

Bioscience-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

At opnå en doktor i filosofi (ph.d.) giver eleverne den højeste uddannelse og specialisering inden for et bestemt felt. Denne grad kræver omfattende forskning og præsentation af nye fund om et bestemt emne, hvilket gør det muligt for en studerende at blive anerkendt som ekspert på hans eller hendes område.

Hvad er en ph.d. i biovidenskab? En ph.d. i biovidenskab udstyre de studerende med færdigheder i laboratorieforskning og praktisk anvendelse af metoder. Gennem denne grad kan eleverne deltage i forelæsninger, seminarer og laboratorieforløb for at få fuld forståelse af cellulær og molekylærbiologi, agrobiovidenskab og fysik. Studerende kan vælge at specialisere sig inden for en række områder, herunder bioteknologi, celle- og molekylærbiologi, planteproduktion og gartneri blandt andre. Med en bred vifte af interesser til rådighed, kan eleverne matches med en rådgiver for korrekt vejledning.

En ph.d. i biovidenskab giver en unik mulighed i arbejdsstyrken. Enkeltpersoner er professionelle forskere ved udgangen af ​​deres grader, der er i stand til klart og effektivt at kommunikere deres point sammen med stærke analytiske evner og et øje for detaljer.

At erhverve en ph.d. i biovidenskab tager normalt tre år, og prisen varierer fra skole til skole. Det er vigtigt at sikre, at det er det rigtige program ved at undersøge både skolen og det tilbudte program.

Der er mange muligheder for et individ med en ph.d. i biosikkerhed. Der er selvfølgelig ruten for den akademiske verden og bliver professor. Eller der er muligheder for at blive forsker med en biovidenskab, mad eller teknologi virksomhed. Der er også muligheder for dataspecialister og tekniske specialister inden for videnskabsindustrien. Med de kommunikationsfærdigheder, der er opnået fra programmet, er det også muligt at gå ind i journalistik eller udgivelse, især videnskabelige eller medicinske virksomheder. Denne grad åbner mange veje for potentielle karriere.

Universiteter over hele verden tilbyder en ph.d. i biovidenskab, men hvis du foretrækker en mere fleksibel tidsplan, overvej at tage kurset online fra en række institutioner. For at øge din udøvelse af uddannelse, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

 

 

 

 

4 Resultater i Bioscience Filter

Ph.d. program agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Pisa

Ph.d. Programmet i "Agrobiosciences" er et tre-årigt program præget af en tværfaglig konnotation og designet til højt kvalificerede og motiverede studerende, der ønsker at erhverve de forskning og analytiske færdigheder i det internationale videnskabelige samfund og til at erhverve de færdigheder professionel akademisk forskning til at arbejde i offentlige institutioner, finansielle institutioner, internationale agenturer, private virksomheder i økonomi.

Doktorgrad i biovidenskab

Universidad de Sonora
på universitet Fuldtid 8 semestre August 2019 Mexico Hermosillo

Generelt mål: At uddanne forskere på højt niveau til selvstændigt at udføre videnskabelig og teknologisk forskning med en bred kapacitet til at bidrage til grundlæggende og anvendelig forskning, der skaber grænsekendskab inden for biovidenskab og naturressourcer.

Doktor i Filosofi i Biosystemer og Biodiversitet

University of Lethbridge
på universitet 48 måneder September 2019 Canada Lethbridge

Ph.D. i Biosystemer og Biodiversitet leveres af Det Naturvidenskabelige Fakultet. Studerende i dette program overvåges normalt af fakultetets medlemmer i følgende bidragende afdelinger / områder: Biologisk Videnskab, Kemi og Biokemi og Geografi.

Ph.D. i biosikkerhed

King Abdullah University of Science and Technology
på universitet September 2019 Saudi-Arabien Thuwal

Bioscience-programmet spiller en central rolle i at tackle mange af de globale udfordringer, der behandles af KAUST, med en generel vægt på, hvad vi betegner Adaptiv Biologi eller undersøgelsen af ​​de mekanismer, der gør det muligt for organismer at tilpasse sig deres miljø. KAUSTs unikke beliggenhed ved bredden af ​​Røde Hav gør omfattende undersøgelse af den biologiske mangfoldighed i dette unikke økosystem og dets mulige bioteknologiske anvendelser mulig.