PHDSTUDIES.DK

Bioteknologi i Sydafrika - Bioteknologi-uddannelser i Sydafrika Bioteknologi

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Ph.d. Bioteknologi aktiverer du har en dyb forståelse af mikroorganismen adfærd. Dette er muligt med udviklingen af ​​de miljømæssige og teknologiske faktorer, der påvirker din tilstedeværelse i jorden. Det giver dig også tillid håndtere spørgsmål, der vedrører på samme tid giver løsninger til bioteknologi gren af ​​videnskaben.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Bioteknologi i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Bioteknologi, Sydafrika Filter

DTECH i bioteknologi

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Formålet med DTECH i Bioteknologi er at give kvalificerede studerende med en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret gældende teori på området for bioteknologi.