PHDSTUDIES.DK

Bioteknologi i Tjekkiet - Bioteknologi-uddannelser i Tjekkiet Bioteknologi

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Bioteknologi er et udfordrende område, der kombinerer videnskab og teknik koncepter. Studerende, der forfølger denne pædagogiske vej vil sandsynligvis få viden i mikrobiologi, kemi, genetik, cellebiologi, bioetik, gen-kloning, bioinstrumentation, bioinformatik, genomforskning og biometri.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Bioteknologi i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Bioteknologi, Tjekkiet Filter

Ph.d. i biomekanik

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Biomekanik er et tværfagligt videnskabsområde, der baseret på viden om anatomi og biokemi beskæftiger sig med den mekaniske struktur og mekaniske opførsel af levende systemer og deres gensidige mekaniske interaktioner. En biofysisk og ingeniør metodologisk tilgang til opgaveopløsning understøttes der af en stor grad af viden om biologisk natur. Forskningen udføres på forskellige niveauer af sondring, lige fra mikromekanik (celle niveau) til levende makro systemer (fx human biomekanik). Anvendelser af biomekanik kan forekomme inden for en række områder af videnskab og faglige aktiviteter.

Phd i bioanalytisk kemi

Charles University Faculty of Pharmacy
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Hradec Kralove + 1 mere

Aktuelle instrumentale metoder, der anvendes i kvalitativ og kvantitativ analyse, separationsmetoder, behandling af biologisk materiale.

Ph.d. i økologisk teknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Undervisningsprogrammet Organic Technology bygger på master-underprogrammerne Engineering and Technology and Applied Chemistry. Formålet med ph.d.-studiet er at forberede kandidater til ledelse og optimering af processer i kemisk industri samt for forskning og udvikling af kemiske specialiteter.

Ph.d. i bioteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Formålet med ph.d.-studiet er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for bioteknologi og andre beslægtede emner.