PHDSTUDIES

Bioteknologi i Tjekkiet - Bioteknologi-uddannelser i Tjekkiet Bioteknologi

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Bioteknologi er et udfordrende område, der kombinerer videnskab og teknik koncepter. Studerende, der forfølger denne pædagogiske vej vil sandsynligvis få viden i mikrobiologi, kemi, genetik, cellebiologi, bioetik, gen-kloning, bioinstrumentation, bioinformatik, genomforskning og biometri.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Bioteknologi i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Bioteknologi, Tjekkiet Filter

Phd i bioanalytisk kemi

Charles University Faculty of Pharmacy
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Aktuelle instrumentale metoder, der anvendes i kvalitativ og kvantitativ analyse, separationsmetoder, behandling af biologisk materiale.

Læs mere

Ph.d. i biomekanik

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Biomekanik er et tværfagligt videnskabsområde, der baseret på viden om anatomi og biokemi beskæftiger sig med den mekaniske struktur og mekaniske opførsel af levende systemer ...

Læs mere

Ph.d. i bioteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med ph.d.-studiet er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for bioteknologi og andre beslægtede emner.

Læs mere

Ph.d. i økologisk teknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Undervisningsprogrammet Organic Technology bygger på master-underprogrammerne Engineering and Technology and Applied Chemistry. Formålet med ph.d.-studiet er at forberede kand ...

Læs mere