close

Filtre

Se resultater

Biovidenskab i Botswana - Biovidenskab-uddannelser i Botswana Biovidenskab

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. I forhold til studiet af biologiske & biovidenskab, kan eleverne fokusere på et aspekt af naturvidenskab eller studere, hvordan de arbejder sammen, såsom miljø og menneskers sundhed eller biologi og geologi. Botswana ligger i det sydlige Af… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

I forhold til studiet af biologiske & biovidenskab, kan eleverne fokusere på et aspekt af naturvidenskab eller studere, hvordan de arbejder sammen, såsom miljø og menneskers sundhed eller biologi og geologi.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

Biovidenskab i Botswana - Tag din PhD i Botswana. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye , Botswana

Ph.d.-afhandling Forskning i biologi

Ph.d.-afhandling Forskning i biologi -
PhD
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder