PHDSTUDIES.DK

Fjernundervisning Biovidenskab -programmer, Søg efter den bedste Biovidenskab programmer her! - Biovidenskab

Fjernundervisning Biovidenskab -programmer, Søg efter den bedste Biovidenskab programmer her! - Biovidenskab

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Biologiske & biovidenskab er et område af videnskab, som studerer, hvordan forskellige processer, såsom kemiske, fysiske og geologiske, forme, hvordan levende organismer interagerer på jorden sammen. Klasser kan omfatte økologi, fysiologi, og evolution.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning Biovidenskab Programmer: Søg her for Biovidenskab -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Biovidenskab oplysninger directely, spare tid og kontakte Biovidenskab indlæggelser her!

1 Results in Biovidenskab, Fjernundervisning

Ph.d. i Fødevarevidenskab

London South Bank University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år May 2019 Det Forenede Kongerige London + 2 mere

Vi fokuserer på globalt betragtet, teoretisk og anvendt forskning med virkelighedens virkninger. Vores undervisning er fuldt informeret af moderne forskning, og vores ekspertise styrkes af fremragende forskningsfaciliteter, der gør det muligt for både medarbejdere og studerende at foretage cutting-edge undersøgelser med det nyeste udstyr og faciliteter.