PHDSTUDIES

Biovidenskab i Israel - Biovidenskab-uddannelser i Israel Biovidenskab

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Der er en masse emner, man kunne potentielt lære om ved at studere Biologisk og Life Sciences. Feltet omfatter undersøgelse af naturen og dens fænomener, om man er interesseret i medicin eller bæredygtighed, vil de finde noget på dette område.

Israel har 8 universiteter og fagligt tilsyn af Rådet for Videregående Uddannelse i Israel. Landet er blandt de lande, som har den høje universitetets indskrivning i verden. De har et venligt elevs forhold ikke blot til de lokale studerende, men også til internationale studerende.

Biovidenskab i Israel - Tag din PhD i Israel. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Biovidenskab, Israel Filter

Master of Science / PhD i biovidenskab

The Hebrew University of Jerusalem
PhD
MSc
Okt 2021
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Under deres kandidatstudier deltager vores studerende i innovativ og banebrydende videnskabelig forskning inden for et af de mange områder inden for biovidenskab efter eget va ...

Læs mere