PHDSTUDIES

Botanik-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En dr.phil grad, normalt forkortet ph.d., er en af ​​de højeste universitetsgrader, der kan opnås. Typisk afsluttet efter seks til ti års studier, denne grad tilbydes af hundredvis af højere læreanstalter rundt om i verden, og kan forfølges i en række forskellige fagområder, herunder planter og botanik.

Men hvad er en ph.d. i Botany? Denne grad omfatter undersøgelse af planter og indeholder bogstaveligt talt snesevis af forskellige fagområder. Studerende kan lære om planter anatomi, taksonomi, fysiologi, biokemi, patologi, genetik, bioteknologi, økologi, mikrobiologi, og identifikation. De kan vælge at fokusere på en bestemt type anlæg, såsom træer, græs, blomster, alger, tang, afgrøder, vinstokke, eller buske. Ph.d.-studerende kan være nødvendigt at vælge en meget specifik fokusområde eller til at fuldføre en afhandling eller forskningsprojekt, mens de studerer.

Studerende vil opdage, at der er mange fordele ved at tjene en ph.d..For én, denne grad giver kandidater ret til at blive behandlet som "læge". For det andet, er der en stor del af karrieremuligheder til rådighed for dem, der besidder en ph.d.. Denne grad kan forbedre indtjeningsevnen, forbedre kendskabet til et bestemt område, og bygge vigtige liv og karriere færdigheder.

Hver universitet vil have en anden ph.d.-uddannelse, og som sådan omkostningerne ved at opnå en ph.d. kan variere meget. Faktorer som overførsel kredit og klasse materialer kan yderligere komplicere den endelige pris. Eleverne skal omhyggeligt forskning institutionen på deres valg med henblik på at afgøre, om de er et godt match, økonomisk set, før de tilmelder.

De, der opnår en ph.d. i Botany kan forfølge en række forskellige karrierer. De kan arbejde i landbrug eller mad produktionssektorer, hjælpe med at generere planteprodukter og forbedre fødevareforsyningen, eller arbejde for statslige organer.Mange ph.d. indehavere dog vælge at forblive inden for den akademiske verden, at blive forskere og undervisning studerende om deres felt.

Begynd at arbejde hen imod din ph.d. i dag. Skoler over hele verden tilbyder ph.d.-programmer, og mange tilbyder online klasse muligheder for dem, der kræver en fleksibel tidsplan eller ikke placeret nær et universitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

3 Resultater i Botanik Filter

Ph.D. i botanik

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Feltområdet dækker alle planteorganismer, herunder mykologi. Studerende specialiserer sig typisk på et af følgende områder: (i) systematik, distribution og økologi af ikke-vas ...

Læs mere

Ph.d. i botanik

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Formålet med ph.d. i botanik er at give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret anvendelig teori inden for området botanik.

Læs mere

Ph.D. inden for planteanatomi og fysiologi

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

En kandidat har generel viden om den aktuelle tilstand af eksperimentel plantebiologi, hvis fokus ligger i plantelivsfunktioner og -strukturer, signal- og reguleringsmekanisme ...

Læs mere