$close

Filtre

Se resultater

Brugskunst-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Studerende, der forpligter sig til en ph.d.-uddannelse, håber generelt at få specialiseret viden inden for et fokuseret fagområde. Under tid i et program kan eleverne have mulighed for fuldt ud at udvikle et forskningsfokus. Denne tilgang kan hjælpe eleverne med at opdage en række nye karrieremuligheder. Hvad er en ph.d. i Anvendt Kunst? Inden for programmet kan eleverne have mulighed for a… Læs mere

Studerende, der forpligter sig til en ph.d.-uddannelse, håber generelt at få specialiseret viden inden for et fokuseret fagområde. Under tid i et program kan eleverne have mulighed for fuldt ud at udvikle et forskningsfokus. Denne tilgang kan hjælpe eleverne med at opdage en række nye karrieremuligheder.

Hvad er en ph.d. i Anvendt Kunst? Inden for programmet kan eleverne have mulighed for at udforske kunstneriske tilgange, samtidig med at de har et dybt kendskab til produktudvikling. Studerende kan overveje, hvordan kreativitet og materialedesign arbejder sammen for at skabe omsættelige varer. Programmer fokuserer ofte på en tværfaglig tilgang, da de ser på en række kunstneriske traditioner og forretningsværktøjer. Studieretningen fokuserer ofte på klasser og workshops inden for emner som teknologi, mode, digitale medier, fiberkunst, forbrugeradfærd og arkitektur.

Studerende, der erhverver denne ph.d., kan opdage en række positive resultater. Udviklede kreative tilgange kan hjælpe kandidater med større fleksibilitet til arbejdsgivere. Derudover kan forbrugeranalyse viden og marketing savvy forbedre elevernes job outlook på tværs af brancher.

Prisen på graden varierer. Institutionerne kan kræve forskellige gebyrer og omkostninger, og eleverne kan afvige med hensyn til afslutningstider. Studerende bør udnytte tilgængelig information og rådgivning til at udvikle et budget, der giver mening for dem.

Når de er færdige, kan de studerende være i stand til at udforske en række karriere. Ofte kan eleverne vælge at forfølge stillinger som produktdesignere hos både store og små virksomheder. Nogle studerende kan finde job hos marketingfirmaer som forskere eller grafiske designere. Derudover er der mulige stillinger som animatorer og designere til film-, tv- og videospilfirmaer. Andre studerende kan vælge at fortsætte i akademiet som professorer og forskere på området, hvor de kan udvikle nye kunstneriske tilgange.

At udforske en ph.d. i Anvendt Kunst kan være nemt med et udvalg af institutioner placeret over hele kloden. Studerende kan endda vælge at få adgang til online muligheder, der kan deles hjemmefra. For at starte, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrig

Doktorgradstræning er træning i og gennem forskning og professionel forskningserfaring. Det fører til produktion af ny viden.

Doktorgradstræning er træning i og gennem forskning og professionel forskningserfaring. Det fører til produktion af ny viden. -
PhD
Fuldtid
Fransk
på universitet