Filter
PhD
Bulgarien Studietype: alle Hastighed: alle

PhD i Bulgarien - PhD-uddannelser i Bulgarien

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Bulgarien har eksisteret i mere end 13 århundreder i Europa, der forbinder Øst og Vest. Internationale studerende let passer ind i bulgarske kulturelle samfund og nyde et liv fuld af spænding, sjov og kreativitet.

PhD i Bulgarien - Tag din PhD i Bulgarien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

VUZF University

Hvert økonomisk eller ledelsesmæssigt problem har finansielle og regnskabsmæssige aspekter. Uden viden om disse felter ville det ikke være muligt at finde effektive probl ... [+]

VigtigPh.D. programmer tilbydes i individuel, fuld tid, deltid og fjern læringsform. Ingen alderskrav.Rullende adgang hele året rundt.AkkrediteringBritisk og bulgarsk akkrediteringEU og internationalt anerkendt eksamensbevis

Hvert økonomisk eller ledelsesmæssigt problem har finansielle og regnskabsmæssige aspekter. Uden viden om disse felter ville det ikke være muligt at finde effektive problemløsninger.

VUZF tilbyder følgende ph.d. programmer:

"Finans og forsikring""Regnskab, kontrol og analyse"

Varigheden af studiet for en ph.d. grad er op til 3 år (for fuld tid og individuel planform) og op til 4 år (for deltidsformular)

Kørselsvejledning

Ph.d.-uddannelserne omfatter et stort spektrum af den professionelle retning "Økonomi":... [-]

Bulgarien Sofia
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk