Filter
PhD
Bulgarien Sofia Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Sofia - PhD-uddannelser i Sofia PhD, Sofia

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Bulgarien videregående uddannelser giver de studerende med undervisning lån samt andre subventionerede måltider, mens du lærer i de højere uddannelsesinstitutioner. Efter en studerende fuldfører hans eller hendes studier, kan han eller hun deltage i virksomhedernes verden med de færdigheder erhvervet fra de videregående uddannelser.

Sofia er hovedstaden og største by i Bulgarien, har mange prestigefyldte højere læringscentre, der er anerkendt globalt. De universiteter og højere læreanstalter tilmelder tusindvis af studerende hvert år for at imødekomme den store efterspørgsel efter uddannelse. Saint Clement af Ohrid Universitet Sofia er højt respekteret her.

PhD Sofia - Tag din PhD i Sofia. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

VUZF University

Hvert økonomisk eller ledelsesmæssigt problem har finansielle og regnskabsmæssige aspekter. Uden viden om disse felter ville det ikke være muligt at finde effektive probl ... [+]

Hvert økonomisk eller ledelsesmæssigt problem har finansielle og regnskabsmæssige aspekter. Uden viden om disse felter ville det ikke være muligt at finde effektive problemløsninger.

VUZF tilbyder følgende faglige anvisninger til ph.d. grad:

"Finans og forsikring""Regnskab, kontrol og analyse"

Varigheden af studiet for en ph.d. grad er op til 3 år (for fuld tid og individuel planform) og op til 4 år (for deltidsformular)

Kørselsvejledning

Ph.d.-uddannelserne omfatter et stort spektrum af den professionelle retning "Økonomi":

Erhverv, Finans, Forsikring, Social- og Sundhedsforsikring, Banking, Marketing og Salg, Accounting og Kontrol, Revision og Risk Ledelse, Innovation, Entreprenørskab, Forretnings Psykologi, Cirkulær Økonomi og Bæredygtig Ledelse, Kapitalmarkeder og Investeringer, Fast ejendom Investering, Blockchain Innovation, Management i IT industri, finansiel matematik og alt i forbindelse med økonomi... [-]

Bulgarien Sofia
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk