Business and Economics-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Business and Economics-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er den højeste grad af akademisk præstation, der kan opnås på de fleste felter. Udover oprettelsen af ​​en afhandling kræves der normalt en omfattende undersøgelse i løbet af tre år. Flere lavere niveauer er nødvendige, før eleverne kan tilmelde sig et ph.d.-program.

Hvad er en ph.d. i erhvervslivet og økonomi? Dette studieområde vedrører en virksomheds finansielle afdeling. Mens forretningspraksis og -aktiviteter vil blive undersøgt, er der også fokus på de økonomiske konsekvenser og nødvendige processer for et selskabs succes. Studerende plejer at studere generel økonomi, ledelsespraksis, global økonomi, investering og risiko og pengestrømme værdiansættelse.

At holde en ph.d. gør det meget nemmere at skabe en karriere for dig selv inden for erhvervslivet. Avancerede stillinger, som du ikke kunne indtaste ellers, er åbne for dig, og du kan tjene en meget højere løn. Den tid, der kræves for at komme ind i højere stillinger, reduceres også kraftigt.

Fordi omkostningerne ved at tjene en ph.d. i erhvervsøkonomi varierer ganske lidt, er det en klog beslutning at undersøge, før de indskriver. Alt fra den specifikke skole og program til studielandet vil påvirke undervisningen og bør forstås inden starten.

Fordi et ph.d.-program i erhvervslivet og økonomi inkorporerer både erhvervslivet og den økonomiske side, er der mange karriere, der kan nås. På virksomhedssiden er det muligt at blive en leder, afdelingsleder, konsulent, vejleder eller leder. På den økonomiske side er både lavere positioner, såsom revisor eller revisor, og højere stillinger, såsom senior regnskabsanalytiker, opnåelige. Alternativt er det muligt at studere for at komme ind på uddannelsesområdet for at undervise fremtidige studerende om forretning og økonomi.

For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

PhD in Economics and Management, Business Economics and Management

Technical University of Liberec
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Tjekkiet Liberec

The highest level of university education provides deep and systematic knowledge of microeconomics, the methodology of scientific work, quantitative and statistical methods processing empirical data and, foremost, it equips the students with expertise knowledge in business administration and management, which focuses on behaviour and management of enterprises in a global environment in terms of innovation and new tools of corporate finance. [+]

Programme Description

The highest level of university education provides deep and systematic knowledge of microeconomics, the methodology of scientific work, quantitative and statistical methods processing empirical data and, foremost, it equips the students with expertise knowledge in business administration and management, which focuses on behaviour and management of enterprises in a global environment in terms of innovation and new tools of corporate finance.

Škoda Auto PhD Programme

PhD candidates at the TUL are eligible to apply for participation in the Škoda Auto PhD programme or they can write their thesis on a topic offered by the company.

Admission Requirements Recognised tertiary education (Master degree) as prescribed by Act No. 49/2009, Coll. (not necessary for applicants from Slovakia, Poland, Hungary, Germany and Slovenia). A short motivation interview via Skype. English skills - C1 level. [-]

PhD Programme

Hanken School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år January 2018 Finland Helsinki Vaasa + 1 mere

[+]

[-]

Phd Erhvervsøkonomi Og Ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2018 Tjekkiet Prag + 1 mere

I den gren af ​​Erhvervsøkonomi og Ledelse, er forskningsaktiviteter ph.d.-studerende med fokus på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; nye retninger i [+]

Ph.d.-økonomi og ledelse (engelsk)

I den gren af ​​Erhvervsøkonomi og Ledelse, er forskningsaktiviteter ph.d.-studerende med fokus på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; nye retninger i målingen af ​​virksomhedernes resultater; forretningsstrategi i europæisk sammenhæng; virkningerne af globaliseringen på god forretningsskik; omstrukturering og revitalisering af selskaber; innovation og finansiel strategi multinationale virksomheder; samarbejdsformer i det internationale erhvervsmiljø; joint multinationale selskaber; ledelse af selskaber og andre, beslægtede, forhold. Strukturen af ​​programmet er som følger:

Blok A: Fælles for hele skolen:... [-]


Phd I Virksomhedens Ledelse Og økonomi

Brno University of Technology
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Tjekkiet Brno

Ph.d. uddannelse giver de kandidater med kandidatgrad inden for virksomhedens ledelse og økonomi højere uddannelsesniveau uddybe teoretisk viden. [+]

Selskabets ledelse og økonomi

Forkortelse: DSP-rep-E

Længde af Undersøgelse: 4 år

Program: Økonomi og ledelse

Fakultet: Fakultetet for Økonomi og Ledelse

Akademi år: 2017/2018

Akkrediteret indtil: 2019/01/11

Profil af filialen:

Ph.d. uddannelse giver de kandidater med kandidatgrad inden for virksomhedens ledelse og økonomi højere uddannelsesniveau uddybe teoretisk viden. Formålet med ph.d.-studie gren er at lære metoder til videnskabeligt arbejde.

Key læringsresultater:

En kandidat fra ph.d.-studie er i stand til selvstændig videnskabelig, forskning og direktivet arbejde. Han er klar til at tackle udfordrende konceptuelle, forskning og udvikling problemer i ledelse og økonomi. Han er i stand til at udføre forskning, udvikling og produktion uafhængigt i praksis.... [-]