$close

Filtre

Se resultater

By- og regionsplanlægning Europa - By- og regionsplanlægning-programmer By- og regionsplanlægning Europa

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Urban og regional planlægning er praksis for crafting designs og forslag til udvikling af et bestemt stykke jord til at blive brugt af mennesker, uanset om det er på en regional, bymæssig eller industriel niveau.  Der er mere end fire… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Urban og regional planlægning er praksis for crafting designs og forslag til udvikling af et bestemt stykke jord til at blive brugt af mennesker, uanset om det er på en regional, bymæssig eller industriel niveau.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

By- og regionsplanlægning Europa - Tag din By- og regionsplanlægning Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Camerino, Italien

Område: Arkitektur, Design, Planlægning

Område: Arkitektur, Design, Planlægning -
PhD
Fuldtid
3 år
Engelsk, Italiensk
på universitet