PHDSTUDIES

Deltid Byggeteknologi Asien - Byggeteknologi -programmer Byggeteknologi Asien

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Et studieprogram inden for bygge- og anlægsteknik kan tjene godt studerende, der ønsker at søge beskæftigelse i bysektoren, og er en integreret del af design og opførelse af civil infrastruktur.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Deltid Byggeteknologi Asien - Tag din Byggeteknologi Asien. Få alle Deltid Byggeteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Byggeteknologi, Asien Filter

EngD i konstruktion

Heriot-Watt University Dubai
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Engineering Doctorate (EngD) i byggeri kombinerer avanceret teknisk og ledelsesuddannelse med ph.d.-forskning i samarbejde med en branchepartner / sponsor. Forskningsprojekter ...

Læs mere

Phd inden for byggeri og ledelse

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Graduate Institute of Construction Engineering og Management blev grundlagt i 2001. Instituttet er det første af sin art i de offentlige universiteter i Taiwan. Det var tidlig ...

Læs mere