PHDSTUDIES

Byggeteknologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er en doktor i filosofi grad, som er det højeste uddannelsesniveau, der tilbydes på de fleste universiteter. Det kræver typisk tre til fire års fuldtidsstudium at fuldføre. De fleste institutioner kræver kandidater med en kandidatgrad. Uafhængig forskning er en stor del af ph.d.-uddannelserne.

Hvad er en ph.d. i konstruktionsteknologi? Det lægger vægt på konstruktionsteknologi og ledelseskoncepter og -teknikker og hvordan de gælder for arkitektur / teknik / byggeri (AEC) industrien. En ph.d. i byggeri er velegnet til personer, der er interesserede i at studere og fremme videnskaben om byggeri og ledelse. Forskning fokuserer på en lang række emner relateret til design og opførelse af infrastrukturprojekter. Studerende kan vælge at søge forskningstemaer som menneskelige faktorer i konstruktion, avancerede metoder og materialer, virtuelt design og konstruktion eller ledelsesvidenskab.

Mange kandidater med en ph.d. i Construction Engineering udvikler stærke færdigheder i ledelse, kritisk tænkning og problemløsning. Den store mængde forskning forbereder normalt eleverne til at være dedikerede selvstartere. Alle disse færdigheder kan hjælpe et individuelt fremskridt personligt og professionelt.

Undervisningsgebyr kan variere, og mange faktorer kan påvirke omkostningerne ved skolegang. Stipendier, tilskud og andre kvalificerede finansieringsmuligheder kan være tilgængelige for dem, der søger dem. For detaljerede omkostninger og gebyrer, kontakt enhver skole af interesse.

Mange mennesker går for en ph.d.-overvejelse at forfølge en karriere i den akademiske verden som professor, men der er normalt mange muligheder inden for ingeniørfag for kandidater med en ph.d. i byggeri. Enkeltpersoner kan finde, at de er kvalificerede til at blive anvendt forskere inden for byggeri. Kandidater kan også forfølge en stilling som udviklingsingeniører, hvor fokus er på at skabe løsninger på problemer og ny teknologi.

Ph.d. i Konstruktionsteknologi kan opnås på mange universiteter over hele verden, herunder gennem online-klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Byggeteknologi Filter

EngD i konstruktion

Heriot-Watt University Dubai
PhD
Jun 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Engineering Doctorate (EngD) i byggeri kombinerer avanceret teknisk og ledelsesuddannelse med ph.d.-forskning i samarbejde med en branchepartner / sponsor. Forskningsprojekter ...

Læs mere

Phd inden for byggeri og ledelse

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Graduate Institute of Construction Engineering og Management blev grundlagt i 2001. Instituttet er det første af sin art i de offentlige universiteter i Taiwan. Det var tidlig ...

Læs mere