Filter
PhD
Canada Ontario Thunder Bay Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Thunder Bay - PhD-uddannelser i Thunder Bay PhD, Thunder Bay

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Almindeligvis benævnt den kulturelle hovedstad i Canada, Thunder Bay er en fabelagtig område at foretage dine studier, og samtidig føle sig hjemme. Næsten alle kulturer er repræsenteret her, derfor ved at tilslutte de højere uddannelsesinstitutioner i byen, selvom du er en udlænding, vil ekspertise vil være det mest sandsynlige udfald.

PhD Thunder Bay - Tag din PhD i Thunder Bay. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Canada
Ontario
Thunder Bay
Studietype
Hastighed
University of Windsor, Graduate

Gennem de tre studieretninger, Kognition og Læring, pædagogiske ledelse og politik Studier, og Social / kulturelle / politiske forhold i Uddannelse, fælles Ph.D. i Uddann ... [+]

Gennem de tre studieretninger, Kognition og Læring, pædagogiske ledelse og politik Studier, og Social / kulturelle / politiske forhold i Uddannelse, fælles Ph.D. i Uddannelsesforskning Program til formål at fremme videnskabelig undersøgelse og produktion af ny viden inden for rammerne af en forsknings- kultur.

Vi er forpligtet til metodiske fremskridt i uddannelsesforskning og integration af teori og praksis. Vi plejer vores studerende at udvikle akademikere og ledere i fakulteter for uddannelse, skolesystemer, og andre institutionelle rammer og dermed bidrage til væksten i forskning og stipendium i Canada og internationalt. Vi fremmer faglig udvikling gennem samarbejde mellem forskere, praktikere, uddannelsesinstitutioner og fakulteter for uddannelse og derved fremme forbindelserne mellem skoler og universiteter, og fremme af partnerskaber lokalt, nationalt og internationalt. Vi er forpligtet til kvalitet i vores studerende og fakultetet og at producere kandidater, der er livslang elever.... [-]

Canada Windsor Thunder Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk