PHDSTUDIES.DK

PhD Thunder Bay - PhD-uddannelser i Thunder Bay PhD, Thunder Bay

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Almindeligvis benævnt den kulturelle hovedstad i Canada, Thunder Bay er en fabelagtig område at foretage dine studier, og samtidig føle sig hjemme. Næsten alle kulturer er repræsenteret her, derfor ved at tilslutte de højere uddannelsesinstitutioner i byen, selvom du er en udlænding, vil ekspertise vil være det mest sandsynlige udfald.

PhD Thunder Bay - Tag din PhD i Thunder Bay. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd uddannelse

University of Windsor, Graduate
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Canada Windsor Thunder Bay + 1 mere

Gennem de tre studieretninger, Kognition og Læring, pædagogiske ledelse og politik Studier, og Social / kulturelle / politiske forhold i Uddannelse, fælles Ph.D. i Uddannelsesforskning Program til formål at fremme videnskabelig undersøgelse og produktion af ny viden inden for rammerne af en forsknings- kultur.