PHDSTUDIES.DK

PhD Toronto - PhD-uddannelser i Toronto PhD, Toronto

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Det er den største by i Canada og uddannelsessektoren har så meget trivedes i denne by. Mange universiteter og colleges har sat deres centre her for at tjene folket i form af højere uddannelse er berørt. Tilbyder en bekvem miljø for studerende til læring, har byen gennem institutioner som University of Toronto set mange udmærke sig i deres faglige kurser.

PhD Toronto - Tag din PhD i Toronto. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd i uddannelse (med fokus på pædagogisk bæredygtighed)

Nipissing University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Toronto

Funderet i forbindelse med en post-moderne samfund, og som erkender betydningen af ​​flere perspektiver, denne Ph.D. program i pædagogisk Bæredygtighed vil forberede de studerende fra en række forskellige områder.