PHDSTUDIES.DK

PhD Ontario - PhD-uddannelser i Ontario PhD, Ontario

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

PhD Ontario - Tag din PhD i Ontario. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa

PhD in Management - Finance

Telfer School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa

PhD in Management - Entrepreneurship

Telfer School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa

PhD in Management - Accounting and Control

Telfer School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa

Phd i uddannelse (med fokus på pædagogisk bæredygtighed)

Nipissing University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Canada Toronto

Funderet i forbindelse med en post-moderne samfund, og som erkender betydningen af ​​flere perspektiver, denne Ph.D. program i pædagogisk Bæredygtighed vil forberede de studerende fra en række forskellige områder.

Phd af videnskab i biologiske videnskaber

University of Windsor, Graduate
på universitet Fuldtid 3 - 5 år September 2019 Canada Windsor

Vores Ph.D. Programmet byder på muligheder for avanceret uafhængig forskning og studier, der kulminerede i præsentation og forsvar af en afhandling. Ph.d. grad er normalt afsluttet i tre til fem år (en toårig minimum gælder, hvis studerende allerede har en anerkendt M.Sc. grad). I løbet af denne tid, de studerende tage mindst tre kurser og nuværende tre afdelinger seminarer.

Phd uddannelse

University of Windsor, Graduate
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Canada Windsor Thunder Bay + 1 mere

Gennem de tre studieretninger, Kognition og Læring, pædagogiske ledelse og politik Studier, og Social / kulturelle / politiske forhold i Uddannelse, fælles Ph.D. i Uddannelsesforskning Program til formål at fremme videnskabelig undersøgelse og produktion af ny viden inden for rammerne af en forsknings- kultur.

Ph.d. i Information

University of Toronto Faculty of Information
på universitet Fuldtid 4 - 6 år September 2020 Canada Toronto

Være rustet til at tage ledende roller i informations- og vidensbaserede miljøer, herunder akademi. Ph.d.-programmet indeholder avanceret videnskabelig forskning på teoretisk grundlag af informationsstudier. I private og offentlige institutioner skal du anvende ph.d.-uddannelsen til faglige praksisfunktioner som forskning, systemanalyse og design og administration.