Filter
PhD
Chile Studietype: alle Hastighed: alle

PhD i Chile - PhD-uddannelser i Chile

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

PhD i Chile - Tag din PhD i Chile. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

IEDE Business School Chile

Dette program har til formål at bidrage til udvikling og uddybning af viden og færdigheder af chilenske elever, der modtager anerkendelse af en grad, gyldigt europæisk om ... [+]

OVERSIGT

Takket være den tillægsprotokollen til samarbejdsaftalen mellem IEDE Business School (Headquarters Santiago de Chile) og universitetet i Lleida (Spanien), samt af 2 februar 2010, i Chile kan deltage i ph.d.-programmet for universitetet, undersøgelser kulminerede i forsvaret af ph.d.-afhandling i hovedkvarteret for det spanske universitet. Dette program har til formål at bidrage til udvikling og uddybning af viden og færdigheder af chilenske elever, der modtager anerkendelse af en grad, gyldigt europæisk område for videregående uddannelse vedhæftet automatisk i 47 lande.

The University of Lleida har jeg over 700 år, blev oprindeligt skabt af Bull af hans hellighed pave Bonifacius VIII, udstedt i Rom den 1. april i året 1297 og derefter af Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, ydes i Zaragoza den 1 September 1300. Universitetet med omkring 10.000 studerende, er offentlig og er beliggende i byen Lleida, med over 135.000 indbyggere, er hovedstaden i provinsen og i den selvstyrende region Catalonien, og dens område af indflydelse end 200.000 indbyggere, ligger omkring 160 km. af byen Barcelona og omkring 450 km. de Madrid. De retsregler, der gælder for dette program er kongeligt dekret 1393/2007 af 29. oktober 2007 (statstidende nr 260, dateret den 30 oktober 2007), der giver ledelsen af ​​officiel universitet og om ophævelse af RO RO 55/2005 og 56/2005 (med forbehold for den overgangsperiode indtil 2015) og kongeligt dekret 99/2011, den 28. januar, hvorved de officielle lærdomme Doktorgrad (BOE af 10 regulerede februar 2011).... [-]

Chile Providencia
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk