Filter
PhD
Chile Providencia Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Providencia - PhD-uddannelser i Providencia PhD, Providencia

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Chile er et vokset både som en undersøgelse i udlandet og ferie destination. Chile er blevet en vigtig destination for studerende fra hele verden, der ønsker at fortsætte eller fremme deres uddannelse.

PhD Providencia - Tag din PhD i Providencia. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Chile
Providencia
Studietype
Hastighed
IEDE Business School Chile

Dette program har til formål at bidrage til udvikling og uddybning af viden og færdigheder af chilenske elever, der modtager anerkendelse af en grad, gyldigt europæisk om ... [+]

OVERSIGT

Takket være den tillægsprotokollen til samarbejdsaftalen mellem IEDE Business School (Headquarters Santiago de Chile) og universitetet i Lleida (Spanien), samt af 2 februar 2010, i Chile kan deltage i ph.d.-programmet for universitetet, undersøgelser kulminerede i forsvaret af ph.d.-afhandling i hovedkvarteret for det spanske universitet. Dette program har til formål at bidrage til udvikling og uddybning af viden og færdigheder af chilenske elever, der modtager anerkendelse af en grad, gyldigt europæisk område for videregående uddannelse vedhæftet automatisk i 47 lande.

The University of Lleida har jeg over 700 år, blev oprindeligt skabt af Bull af hans hellighed pave Bonifacius VIII, udstedt i Rom den 1. april i året 1297 og derefter af Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, ydes i Zaragoza den 1 September 1300. Universitetet med omkring 10.000 studerende, er offentlig og er beliggende i byen Lleida, med over 135.000 indbyggere, er hovedstaden i provinsen og i den selvstyrende region Catalonien, og dens område af indflydelse end 200.000 indbyggere, ligger omkring 160 km. af byen Barcelona og omkring 450 km. de Madrid. De retsregler, der gælder for dette program er kongeligt dekret 1393/2007 af 29. oktober 2007 (statstidende nr 260, dateret den 30 oktober 2007), der giver ledelsen af ​​officiel universitet og om ophævelse af RO RO 55/2005 og 56/2005 (med forbehold for den overgangsperiode indtil 2015) og kongeligt dekret 99/2011, den 28. januar, hvorved de officielle lærdomme Doktorgrad (BOE af 10 regulerede februar 2011).... [-]

Chile Providencia
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk