PHDSTUDIES

Deltid Civilingeniør Afrika - Civilingeniør -programmer Civilingeniør Afrika

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Deltid Civilingeniør Afrika - Tag din Civilingeniør Afrika. Få alle Deltid Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Civilingeniør, Afrika Filter

Ph.d. i civilingeniør

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Afdelingen er vokset til en af de største i Sydafrika og er hjemsted for et personale, der er aktivt involveret i avanceret forskning. Afdelingen opretholder stærke bånd med i ...

Læs mere

PhD Mining Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Programmet giver en grundig grunding, gennem forskning, specialisering i begreberne og moderne metoder til minedriftsteknik.

Læs mere

PhD Civil

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Programmet tillader kandidater gennem forskning at specialisere sig inden for analyse og design inden for specialiserede aspekter af strukturteknik, miljø, transport og vand

Læs mere