PHDSTUDIES

Deltid Civilingeniør i Tjekkiet - Civilingeniør -uddannelser i Tjekkiet Civilingeniør

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Hvis du er en bachelorgrad indehaveren inden for anlægsarbejde, kan du ønsker at fremme din viden. Tilmeld dig for en ph.d.-grad i civilingeniør, der tjener som den højeste grad i fakultetet. Det er struktureret til at hjælpe dig har den ekspertise med kvalitet forskning eksperimenterende og de analytiske felter i kurset. Vælger at fokusere på byggeledelse og teknik, motorvej og trafikregulering eller bymæssig infrastruktur systemteknik og ledelse for at nævne et par discipliner.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Deltid PhD i Tjekkiet - Tag din Deltid PhD i Tjekkiet. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Civilingeniør, Tjekkiet Filter

Ph.d. i civilingeniør

Brno University of Technology
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Forkortelse: PST; Studielængde: 4 år; Program: Civilingeniør; Fakultet: Fakultet for Byggeri og Anlæg; etc.

Læs mere

Ph.D. Bygningsteknik

Czech Technical University in Prague
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Kandidater i filialen af bygningsteknologi tilegner sig grundig faglig og teoretisk viden i henhold til deres orientering inden for design og teori for bygningskonstruktioner, ...

Læs mere