PHDSTUDIES

Deltid Civilingeniør St. Louis - Civilingeniør -uddannelser i St. Louis Civilingeniør , St. Louis

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Missouri er amerikanske stat, der er beliggende i det midtvestlige USA. Byen er døbt som "The show mig anføre". Omkring $ 2000 vedvarende meritbaseret stipendium tilbydes af de forskellige universiteter i provinsen. "

Deltid Civilingeniør St. Louis - Tag din Civilingeniør i St. Louis. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, St. Louis Filter

Ph.d. i teknik

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. studerende forbereder et studieprogram, der skal godkendes af fakultetsrådgiveren, institutformanden og direktøren for kandidatuddannelser. Dette studieprogram udvikles ...

Læs mere