Filter
PhD
Colombia Ibagué Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Ibagué - PhD-uddannelser i Ibagué PhD, Ibagué

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Denne by er kendt for at være musik kapital i Colombia. Udlændinge især studerende, der elsker denne kultur ønsker at studere og bosætte sig i denne by i forhold til andre regioner. Institutionerne er fremragende i, hvad de tilbyder, hvilket gør Ibague Tolima en af ​​en slags.

PhD Ibagué - Tag din PhD i Ibagué. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Anderson University South Carolina

D.Min. i bibelsk forkyndelse er designet til at hjælpe præster og kirkeledere med at forbedre deres prædik og lederskab. ... [+]

Doktor i Ministeriet Program

Doktor i ministeriet (D.Min.) I bibelsk forkyndelse er et program designet til at hjælpe præster og kirkeledere med at tage deres prædik og ledelse til næste niveau. Studerende vil deltage i en række seminarer og et rettet ministerium for at forbedre deres forståelse af bibelsk prædike og videreudvikle deres prædikgaver. Doktorand i ministeriet er en professionel ph.d.-grad, der primært fokuserer på ministeriet. De uddannelsesmæssige oplevelser i D.Min. program på Anderson University vil blive leveret gennem en hybrid tilgang, der involverer uafhængig og online studie, tre ugers lange seminarer (to på campus, en i en udvalgt by), tre begivenhedsbaserede seminarer og udvikling og implementering af et betydeligt ministerium og efterfølgende afhandling. Den studerende forventes at planlægge, gennemføre og evaluere projektet på et niveau, der passer til en ph.d.-kandidat.... [-]

Colombia Ibagué
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk