$close

Filtre

Se resultater

Computerkunst-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi, eller ph.d., er en af ​​de højeste grader en studerende kan tjene. Ph.d.'er er tilgængelige i en række fag og involverer en intensiv individuel undersøgelse over et emne af den studerendes valg. Disse programmer tager typisk to til tre år at fuldføre. Hvad er en ph.d. i Computer Arts? Studiet af computer kunst er et unikt og bredt felt inden for kunst, der ink… Læs mere

En doktor i filosofi, eller ph.d., er en af ​​de højeste grader en studerende kan tjene. Ph.d.'er er tilgængelige i en række fag og involverer en intensiv individuel undersøgelse over et emne af den studerendes valg. Disse programmer tager typisk to til tre år at fuldføre.

Hvad er en ph.d. i Computer Arts? Studiet af computer kunst er et unikt og bredt felt inden for kunst, der inkorporerer traditionelt kunstdesign med computerens teknologier og software. Kurser i dette emne kan omfatte computer animation, computer programmering, grafisk design og meget mere. Mens et ph.d.-program på dette område er betydeligt sjældent, forventes feltet selv at vokse i årtier fremover. Elever af computer kunst kan vælge koncentrationer i grafik og animation, software færdigheder, storyboarding, kunst historie og meget mere.

Studerende med en grad i computer kunst kan få flere færdigheder, der kan hjælpe dem i en række karriere. Disse studerende har en tendens til at arbejde meget selvstændigt og har stærke organisationsfærdigheder. Studerende udvikler også en solid følelse af design og æstetik.

Udgifterne til en ph.d.-grad er påvirket af den type universitet, der tilbyder programmet, hvor programmet er placeret, og hvor lang tid det tager at færdiggøre programmet. For at finde ud af mere specifik undervisningsinformation skal eleverne kontakte skolens adgangskontorer.

Der er masser af karriere forbundet med en computer arts grad, men at tjene en avanceret grad som en doktorgrad kan forberede eleverne for en bred vifte af muligheder. Mange studerende på ph.d.-niveau vælger at forfølge akademiet og undervise som professor ved universiteter. Andre kan sigte mod høje stillinger i kunstgallerier eller arbejde som direktør for en kunstorganisation. Der er også muligheder for selvstændig beskæftigelse for studerende at arbejde som animatorer, grafiske designere, webudviklere, spiludviklere og mange flere.

Mange universiteter over hele verden tilbyder doktorgrad. Studerende kan endda overveje at studere i udlandet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Computational Media and Arts (CMA) er allestedsnærværende i vores daglige liv, og vi ser dem i film, spil, museer, reklamer, nyheder og mange andre medieoplevelser. Den hurtig ... +

Computational Media and Arts (CMA) er allestedsnærværende i vores daglige liv, og vi ser dem i film, spil, museer, reklamer, nyheder og mange andre medieoplevelser. Den hurtige udvikling af informationsteknologi som kunstig intelligens, augmented reality, datavidenskab, droner, robotter, nye materialer og displays og interaktion mellem menneske og computer har ændret landskabet inden for beregningsmedier og kunst. -
PhD
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet