PHDSTUDIES

Computerteknologi i Botswana - Computerteknologi-uddannelser i Botswana Computerteknologi

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Forbedre livet for mennesker, der lever i denne verden gennem øget computerteknologi har brug for en ph.d. i computer engineering. Du vil lære færdigheder og viden som systemer og edb-sikkerhed og biometri, Wireless og mobile computing og netværk eller Design, modellering og simulering af indlejrede og integrerede systemer.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

Computerteknologi i Botswana - Tag din PhD i Botswana. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Computerteknologi, Botswana Filter

Ph.d.-computer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Sep 2020
Engelsk
på universitet

Dette program gør det muligt for kandidater gennem forskning at specialisere sig i specifikke kommunikations- og telekommunikationsområder.

Læs mere