PHDSTUDIES

Deltid Computerteknologi Potsdam - Computerteknologi -uddannelser i Potsdam Computerteknologi , Potsdam

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Forbedre livet for mennesker, der lever i denne verden gennem øget computerteknologi har brug for en ph.d. i computer engineering. Du vil lære færdigheder og viden som systemer og edb-sikkerhed og biometri, Wireless og mobile computing og netværk eller Design, modellering og simulering af indlejrede og integrerede systemer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Potsdam, en by i New York, USA, er opkaldt efter Potsdam i Tyskland. Den højere læreanstalter i byen tilbyder to år og 4 år grader programmer i andet felt. Institutterne giver også avanceret uddannelse i musik.

Deltid Computerteknologi Potsdam - Tag din Computerteknologi i Potsdam. Få alle Computerteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Computerteknologi, Potsdam Filter

Ph.d. i elektroteknologi og computerteknik

Clarkson University Graduate School
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

På kandidatniveau tilbyder afdelingen for elektroteknologi og computerteknik uddannelsesprogrammer, der fører til doktorgradslæge i elektroteknologi og computerteknik. Clarkso ...

Læs mere