$close

Filtre

Se resultater

PhD i Demokratiske Republik Congo - PhD-uddannelser i Demokratiske Republik Congo

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til d… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

PhD i Demokratiske Republik Congo - Tag din PhD i Demokratiske Republik Congo. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Den Demokratiske Republik Congo
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Demokratiske Republik Congo

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi. -
PhD
Fuldtid
Fransk
på universitet
 
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Demokratiske Republik Congo

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig de kvaliteter af Advanced Studies Diploma i teologi, doktor i teologi og Master Fellow af videregående uddannelse i teologi.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig de kvaliteter af Advanced Studies Diploma i teologi, doktor i teologi og Master Fellow af videregående uddannelse i teologi. -
PhD
Fuldtid
Fransk
på universitet
 
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Demokratiske Republik Congo

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies, Læge og Fellow of Higher Education i Social Communications.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies, Læge og Fellow of Higher Education i Social Communications. -
PhD
Fuldtid
Fransk
på universitet