PHDSTUDIES

PhD i Demokratiske Republik Congo - PhD-uddannelser i Demokratiske Republik Congo

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

PhD i Demokratiske Republik Congo - Tag din PhD i Demokratiske Republik Congo. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

resultater fundet Filter

Phd i filosofi

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi.

Læs mere

Phd i teologi

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig de kvaliteter af Advanced Studies Diploma i teologi, doktor i teologi og Master Fellow af videregående uddannelse i teologi.

Læs mere

Phd i sociale kommunikation

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies, Læge og Fellow of Higher Education i Social Communications.

Læs mere