PHDSTUDIES

Deltid Datalogi i Malaysia - Datalogi -uddannelser i Malaysia Datalogi

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Grundlaget for datalogi faktisk tilbage til før den moderne computer faktisk var blevet skabt. For eksempel har algoritmer for computing eksisteret i hundreder af år. En bog af sanskrit algoritmer dateres tilbage til 800 f.Kr..

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Deltid PhD i Malaysia - Tag din Deltid PhD i Malaysia. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Datalogi, Malaysia Filter

Doktor i filosofi i datalogi

IUMW - International University of Malaya-Wales
Malaysia, Kuala Lumpur
PhD
Februar 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Computer Science Ph.D. Programmet forbereder eleverne på det højeste niveau af teori og praksis inden for datalogi, der hjælper med udvikling af forsknings- og undervisningsfæ ...

Læs mere

Ph.d. i Computing

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Malaysia, Kuala Lumpur
PhD
Januar 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Hvorfor vores APU PhD ved Research Program? Du vil blive tildelt en gruppe højt kvalificerede vejledere; Bredt udvalg af nyeste forskningsområder inden for computing og busine ...

Læs mere

Ph.d. (Computer Science)

Taylor’s University
Malaysia, Subang Jaya + 1 Mere
PhD
June 2020
Engelsk
på universitet

Filosofi (Computer Science) er et forskningsprogram rettet mod dem, der ønsker at være begejstret for innovation og / eller opdagelse i et skiftende globalt landskab. Dette pr ...

Læs mere

Doktor i Filosofi (Computing)

Sunway University
Malaysia, Shah Alam
PhD
Januar 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Dette forskningsdrevne program sigter mod at videreudvikle dine nuværende forskningsmæssige færdigheder på et af de centrale områder inden for computing.

Læs mere