$close

Filtre

Se resultater

De frie kunster-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

At erhverve en doktor i filosofi (PhD) er en af ​​de største resultater i den akademiske verden. Denne grad belønner elever med anerkendelsen som ledere på deres valgte område og åbner ofte flere døre i deres karriereveje. Hvad er en PhD i Liberal Arts? Denne grad giver eleverne de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for en lang række karriereveje, herunder kritisk tænkni… Læs mere

At erhverve en doktor i filosofi (PhD) er en af ​​de største resultater i den akademiske verden. Denne grad belønner elever med anerkendelsen som ledere på deres valgte område og åbner ofte flere døre i deres karriereveje.

Hvad er en PhD i Liberal Arts? Denne grad giver eleverne de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for en lang række karriereveje, herunder kritisk tænkning, analytiske færdigheder, uafhængig forskning og præsentationsfærdigheder. Hver studerende får mulighed for at udvide sine færdigheder og uddannelsesgrundlag gennem en række forskellige kurser, der er unikke for specialet, såsom kunst og humaniora, samfundsvidenskab og biologiske eller fysiske videnskaber. Selv om graden er bred, kan det specifikke studieområde aftales snævert af den studerende, der skaber et fokuseret forskningsemne inden for den overordnede grad.

Efter at have afsluttet PhD i Liberal Arts grad, kan enkeltpersoner være udstyret med kritisk tænkning færdigheder, de kan derefter anvende på deres karriere sammen med analytiske færdigheder. Studerende, der arbejder i denne grad, kan få velafrundede metodologiske og teoretiske rammer til at anvende deres forskningsfærdigheder mod, hvilket er en fordelagtig færdighed i arbejdsstyrken.

Længden af ​​en ph.d. i Liberal Arts program er normalt tre til fire år, med omkostninger varierende afhængigt af universitetet. Det anbefales, at en individuel undersøgelse af skolen og programmet tilbydes for at sikre, at den passer perfekt.

Med en ph.d. i liberale kunst er der mange muligheder for en række forskellige muligheder. Selvom liberal kunst er en bred grad, kan specialisering bidrage til at opnå større forfremmelser på arbejdspladsen. Hvad angår en karriere, fortsætter mange studerende med at blive universitets- eller skolelærere, marketingchefer, redaktører for aviser eller bøger, journalister, bibliotekarer, embedsmænd, tolke eller oversættere, arkivere eller kuratorer eller personalespecialister. Disse er kun en håndfuld muligheder.

En ph.d. i liberale kunst kan udvide dit karrieremuligheder og åbne nye døre for dig. For flere ressourcer, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Avondale College of Higher Education
Cooranbong, Australien +1 Mere

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en komplet, stand-alone grad, det er en internationalt anerkendt ph.d.-grad. Den er designet til studerende til at udvikle avancerede færdi ... +

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en komplet, stand-alone grad, det er en internationalt anerkendt ph.d.-grad. Den er designet til studerende til at udvikle avancerede færdigheder i udførelsen af ​​uafhængige og vedvarende forskning. -
PhD Ph.d.
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
på universitet
Online