PHDSTUDIES

Undervisningsteknologi i Canada - Undervisningsteknologi-uddannelser i Canada Undervisningsteknologi

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Digital teknologi omfatter en bred vifte af operativsystemer, hardware, software og enheder. Mens bestemt et bredt felt, er specifikke platforme og værktøjer designet til mange applikationer, herunder virksomhedens produktivitet, uddannelse, sikkerhed, logistik, infrastrukturforvaltning og underholdning.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Undervisningsteknologi i Canada - Tag din PhD i Canada. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Undervisningsteknologi, Canada Filter

Phd i uddannelse (med fokus på pædagogisk bæredygtighed)

Nipissing University
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Funderet i forbindelse med en post-moderne samfund, og som erkender betydningen af ​​flere perspektiver, denne Ph.D. program i pædagogisk Bæredygtighed vil forberede de studer ...

Læs mere