$close

Filtre

Se resultater

Driftsledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

De fleste fagområder kulminerer i en ph.d. Dette uddannelsesniveau er højest muligt og har det højeste antal karriereveje, der er åbne for kandidater. Det er nødvendigt at afslutte visse uddannelser inden indskrivning i et ph.d.-program. Hvad er en ph.d. i operationel ledelse? Operationel ledelse er et studieområde, der fokuserer på alle de aspekter, der er nødvendige for at holde en vir… Læs mere

De fleste fagområder kulminerer i en ph.d. Dette uddannelsesniveau er højest muligt og har det højeste antal karriereveje, der er åbne for kandidater. Det er nødvendigt at afslutte visse uddannelser inden indskrivning i et ph.d.-program.

Hvad er en ph.d. i operationel ledelse? Operationel ledelse er et studieområde, der fokuserer på alle de aspekter, der er nødvendige for at holde en virksomhed i gang. Dette omfatter salg og markedsføring, styring af medarbejdere, fastholdelse af fast ejendom og meget mere. Studerende i denne type program tager typisk klasser, der forbereder dem til at starte deres egne virksomheder som iværksættere eller arbejde som primære ledere i eksisterende virksomheder.

Der er mange færdigheder, som folk udvikler, mens de studerer operationel ledelse. Studerende har en tendens til at udvikle ledelsesmæssige færdigheder, en forståelse af erhvervslivet og faglige evalueringsevner. Disse færdigheder kan være meget gavnlige og hjælper ofte kandidater til at tjene højere lønninger.

Omkostningerne ved indskrivning i et ph.d.-program i operationel ledelse varierer ganske lidt. Det er derfor, at forskning på forhånd er så vigtig. Mange faktorer påvirker gebyrer og undervisning, herunder den skole og det program du vælger, såvel som det land du studerer i.

Den primære karrieremuligheder, der er tilgængelig for dem, der ph.d.-studerende i ph.d. i operationel ledelse er driftsleder. En person i denne stilling håndterer næsten alle aspekter af en virksomheds drift, fra salg til medarbejdere. Andre former for ledende stillinger kan også være tilgængelige, herunder personaleadministrator eller marketingchef. Endelig kan kandidater blive konsulenter eller planlægningspersoner, iværksættere, der starter deres egne virksomheder eller efter en periode administrerende direktører.

Hvis du er klar til at begynde at studere driftsledelse på ph.d.-niveau, skal du finde et program, der passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Ph.D. Program i Operation Management understreger modelbaseret metodik og praksis-motiveret forskning. Studerende er uddannet til at bruge kvantitative værktøjer og analytiske ... +

Ph.D. Program i Operation Management understreger modelbaseret metodik og praksis-motiveret forskning. Studerende er uddannet til at bruge kvantitative værktøjer og analytiske rammer fra operationsforskning, økonomi og andre discipliner til at studere ledelsesmæssige problemer i forretningsprocesser, såsom forsyningskæder, fremstilling og service systemer. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet