Economic Development-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Economic Development-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er den højeste akademiske grad til rådighed og kræver mange års studier. At tjene en PhD kommer typisk efter at have optjent en kandidatgrad og går i større detaljer om det valgte emne. Det er almindeligt, at denne grad tager mellem fire og seks år at tjene.

Hvad er en PhD i økonomisk udvikling? Som ph.d. er det en mere fokuseret undersøgelse af økonomisk udvikling end mesteren, der går forud for det. Nogle områder af fokus omfatter brand udvikling, ledelse, bæredygtighed og prissætning strategier. Marketing og ledelse er fælles kursus emner inden for denne grad, og en studerende i dette program forventes allerede at have en fast forståelse af matematik og visse økonomiske systemer.

En fordel ved en ph.d. i økonomisk udvikling er evnen til at forfølge selvstændig forskning. Der er også mulig fremskridt i stilling eller løn forbundet med at erhverve denne højere grad.

Hvert universitet prissætter sine uddannelser lidt anderledes, men hvis du flytter til din valgte skole, skal du muligvis faktor i flytning og boligomkostninger. Find ud af, hvad slags gebyrer og bogpriser du kan forvente, så du kan budgetere i overensstemmelse hermed.

En kandidat med en ph.d. i økonomisk udvikling kan forfølge en karriere i den akademiske verden, forskning eller forretning. Virksomheder der har brug for nogen til at analysere og redigere marketingstrategier, vil sandsynligvis søge nogen med denne grad. Kandidater, der kan tilpasse sig ny teknologi, kan arbejde for at genopbygge mærke- og værdiansættelsesmodeller i voksende virksomheder. Et område, hvor ny teknologi udforskes, er kunstig intelligens, og hvordan den kan rådgive beslutningstagning.

Når du først har besluttet at forfølge en ph.d. i økonomisk udvikling, skal du finde en skole, der tilbyder denne grad. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Mphil / Phd Udviklingsøkonomi

SOAS University of London
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 6 år August 2018 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Ph.d. i Udviklingsøkonomi er en forskningsgrad, der tilbydes af Institut for Økonomi, og er også en del af ph.d.-stien, 'International Development', inden for Bloomsbury Doctoral Training Partnership. Sidstnævnte er et af de få centre, der er anerkendt af Det Forenede Kongeriges Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), og derved modtager økonomisk støtte og især individuelle tilskud til kandidat- og ph.d.-studerende. Denne ph.d.-vej er åben for ansøgere, uanset om de er berettiget til eller modtaget ESRC-finansiering, idet ESRC-finansierede studerende forventes at danne et lille mindretal samlet set. Succesfulde ansøgere til MPhil / PhD i Udviklingsøkonomi vil normalt have en god kandidatgrad i et relevant emne, hvis de går direkte ind i MPhil / PhD-banen, selv om hver ansøger vurderes på fortjenester, herunder arbejde og andre erfaringer. [+]

MPhil / PhD Udviklingsøkonomi

Varighed : 3 år på fuld tid eller 6 år på deltid

Adgangskrav : Adgang og speciale krav. En god kandidatuddannelse i økonomi er normalt krævet til registrering til MPhil og ph.d.-forsknings grader. Studerende er normalt registreret til MPhil-graden i første omgang. Når godkendelsen af ​​Studentets Tilsynsudvalg er modtaget, opgraderes den studerendes registrering til ph.d.-status (og tilbageført til MPhil-registreringen), normalt ved udgangen af ​​det første studieår. Den normale studieperiode for en ph.d.-grad er ikke mindre end tre års fuldtidsstudie. Studerende, hvis fuldtidsbeskæftigelse eller med andre væsentlige forpligtelser kan tilmelde sig deltidsstudie, hvor minimumsregistreringsperioden er dobbelt så stor som fuldtidsstudiet. Kandidater forventes at aflevere en afhandling på højst 55.000 ord til MPhil, mens for ph.d.-graden er den maksimale længde 100.000 ord.... [-]