PHDSTUDIES

Deltid Elektroteknologi Afrika - Elektroteknologi -programmer Elektroteknologi Afrika

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

En afrikansk pædagogisk eventyr kan være spændende, da kontinentet 's rige traditionelle arv er så afgørende for kulturen. Afrikanere legendariske gæstfrihed er indbydende for fremmede og dens multietniske byer så spændende med sin afrikansk musik, dans og kunst, både traditionelle og moderne, udgør hele andre verdener anvendelsesområder og glæde, og der er et par æstetiske erfaringer, hvor du går til at sammenligne og kontrasterer med farven, hvirvel, lugt og lyde af en afrikansk marked.

Deltid Elektroteknologi Afrika - Tag din Elektroteknologi Afrika. Få alle Deltid Elektroteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Elektroteknologi, Afrika Filter

Ph.d. i elektrisk og elektronisk teknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Elektrisk og Elektronisk Ingeniørarbejde har specialiseret sig i computersystemteknologi og elektroteknologi.

Læs mere

Ph.d.-computer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Dette program gør det muligt for kandidater gennem forskning at specialisere sig i specifikke kommunikations- og telekommunikationsområder.

Læs mere

PhD Electrical

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Dette program er designet gennem forskning at specialisere sig i de valgte elektriske og elektroniske områder.

Læs mere