PHDSTUDIES

Deltid Elektroteknologi i Taiwan - Elektroteknologi -uddannelser i Taiwan Elektroteknologi

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Deltid PhD i Taiwan - Tag din Deltid PhD i Taiwan. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Elektroteknologi, Taiwan Filter

Ph.D i elektroteknik

National Chung Cheng University
PhD
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 uger
Engelsk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen, som giver akademisk uddannelse for studerende sigter mod at forfølge en akademisk karriere i elektroteknik ved højere læreanstalter eller forskningsinstitut ...

Læs mere

Phd i kommunikation engineering

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Institut for Kommunikation Engineering blev grundlagt i 2003, og dets kandidatuddannelser (Ph.D. og kandidatuddannelser) blev grundlagt i 2000. Afdelingen består pt af 15 vide ...

Læs mere

Phd i elektroteknik

中央大學
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Domænet for Elektroteknologi teknologi er omfattende og dækker både grundlæggende forskning og applikationer, så kurserne i afdelingen skal være godt designet med tiden.

Læs mere