PHDSTUDIES

Energistudier i Iran - Energistudier-uddannelser i Iran Energistudier

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Energi undersøgelser fokuserer på at opfylde efterspørgslen efter magten. Forskellige energikilder kan udforskes, såsom sol, vind, jordvarme, kernekraft og konventionelle kilder. Nogle gange kan et fokus placeres på involveret med vedvarende energi og forbedring af effektiviteten teknologi.

Iran eller Persien, officielt Den Islamiske Republik Iran, er et land i det vestlige Asien. Iran er omgivet mod nord af Armenien, Aserbajdsjan og Turkmenistan.Ifølge Webometrics Ranking of World Universities, er de top-ranking universiteter i landet universitetet i Teheran (468. verdensplan),

Energistudier i Iran - Tag din PhD i Iran. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Energistudier, Iran Filter

Ph.d. i Energisystemteknik - Energi og Miljø

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Energisystemer inden for miljøteknologi er et tværfagligt program, der sigter mod at imødegå den nuværende og voksende udfordring med at mindske fossile brændstofressourcer og ...

Læs mere