Filter
PhD
Norge Studietype: Alle Hastighed: Alle

Energistudier i Norge - Energistudier-uddannelser i Norge Energistudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. Nogle programmer kan udforske udviklingen af ​​nye kilder.

Norge, officielt Kongeriget Norge, er en skandinavisk enhedsstat konstitutionelt monarki hvis område omfatter den vestlige del af den skandinaviske halvø, Jan Mayen, den arktiske øgruppe Svalbard og subantarctic Bouvetø. Videregående uddannelser i Norge udbydes af en række på syv universiteter.

Energistudier i Norge - Tag din PhD i Norge. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Energistudier, Norge

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University College of Southeast Norway

Denne PhD er relateret til områderne procesteknologi, miljøteknologi og teknik kybernetik, med relevante ansøgninger inden for harmonisering af tekniske-industrielle proc ... [+]

Ph.d. Program i Proces-, Energi- og Automation Engineering

Denne PhD er relateret til områderne procesteknologi, miljøteknologi og teknik kybernetik, med relevante ansøgninger inden for harmonisering af tekniske-industrielle proces- og energisystemer.

Om graden

Vigtige proces- og energi ingeniørmæssige studier er termodynamik, proces udstyr, transport processer, flow, pulver teknologi, katalyse, rensning af gas og flydende strømme, forbrænding, energi fra vedvarende energikilder, proces integration, gas sikkerhed og generel teknisk sikkerhed samt energi og materialegenvinding.

Inden engineering kybernetik, de centrale områder af undersøgelsen er mekanistisk modellering og identifikationssystem, simulation, sensorer og måleteknologi, styringsteknik og procesovervågning.... [-]

Norge Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 3 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk