PHDSTUDIES

Energistudier i Sydafrika - Energistudier-uddannelser i Sydafrika Energistudier

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Energi programmer er designet til at give de studerende en uddannelse på strømkilder. Visse programmer på dette område kan fokusere på en bestemt type energi samt udvikling af nye alternativer. 

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Energistudier i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Energistudier, Sydafrika Filter

Ph.d. i energistudier

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Formålet med ph.d. i Energistudier skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for energistudier.

Læs mere