18 Ph.D. Programmer i Energi 2024

Ph.D. Programmer i Energi 2024Filter
    • Honolulu, USA
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk, Portugisisk, Spanish

    Programmet Doctor of Renewable Energy hjælper studerende med at udvikle praktiske færdigheder og viden, der kræves for kritisk at evaluere alternative energikilder, og give anvendte løsninger på energibehovet. Den største er afgjort tværfaglig i sin natur, der fokuserer på de underliggende naturlige processer, der vedrører vedvarende energi og anvender den videnskabelige metode.

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Spanish, Galicisk

    Energi er afgørende for samfundets organisering, for transport, for at opretholde den rette temperatur i vores hjem om vinteren og sommeren og for driften af industrien, gårde og kontorer. På trods af alt er mange energiressourcer endelige, og på højere niveauer er energiforbrug generelt en kilde til forurening.

    • Bolzano, Italien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Italiensk, German

    Med denne ph.d. Program træner vi unge forskere inden for bæredygtig ressourceanvendelse i produktionssystemerne for energi, bygninger, energiudnyttelse, udvikling af produkter og fremstilling.

    • Auburn, USA

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Formålet med dette uddannelse er at producere kandidater, der er i stand til at identificere nye opdagelser og anvende tekniske analyser til at udvikle bæredygtige løsninger på komplekse tekniske problemer. Et yderligere mål er at producere kandidater, der udfører uafhængig banebrydende forskning inden for biosystemteknik, og som tydeligt kan kommunikere forskningsresultater til teknisk og ikke-teknisk publikum.

    • Nicosia, Cypern

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet fremmer forskningens ekspertise og uddanner studerende om de videnskabelige grænser og avancerede metoder i spidsen for sammenkoblede spørgsmål relateret til klima- og atmosfæriske videnskaber, energi, hydrologi, bæredygtigt byggemiljø og bæredygtig politik.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Russisk

    Polytech er et af ti universiteter i Rusland, der underviser studerende i vedvarende energi og det eneste, der tilbyder videnskabelige løsninger til Arktis og havvindmølleparker.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Bologna, Italien

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forskningsafhandlingen i denne ph.d. skal undersøge årsagerne til, at det moderne samfund er afhængig af stabile og let tilgængelige energiforsyninger. Vedvarende energi er en stadig vigtigere komponent i energikilder. Forskningen skal dække energikonvertering, anvendelse og opbevaring af vedvarende teknologier som vind, sol, biomasse, brændselsceller og hybridsystemer.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Formålet med ph.d. i Energistudier skal give kvalificerede studerende en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret relevant teori inden for energistudier.

    • Aveiro, Portugal

    3 år

    På campus

    Portugisisk, Engelsk

    • Saint Petersburg, Rusland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Russisk

    Ph.D. i Nuclear Fusion Science vil studerende slutte sig til en forskningsgruppe, der involverer anerkendte forskere og bidrage til forskningsarbejdet om højtemperatur plasmafysik, fusionsenergireaktorer, fusionsneutronkilder og fusionsfission hybridsystemer.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. grad henvender sig til dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for avanceret industriel forskning og udvikling eller universitetsforskning og -undervisning. Det lægger vægt på træning i original tænkning og uafhængig forskning. Det tværfaglige ph.d.-forskningsprogram inden for energiteknologi på Ingeniørhøjskolen ved The Hong Kong University of Science and Technology giver langsigtet støtte til vores igangværende uddannelsesuddannelse og hurtigudvikling af teknologi generelt.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Det tværfaglige ph.d.-forskningsprogram inden for energiteknologi på Ingeniørhøjskolen ved The Hong Kong University of Science and Technology giver langsigtet støtte til vores igangværende uddannelsesuddannelse og hurtigudvikling af teknologi generelt. Ph.d.-programmet har til formål at udvikle de nødvendige færdigheder til at identificere forskningsproblemer i forbindelse med en praktisk anvendelse, formulere en original forskningsplan, der adresserer nogle af disse spørgsmål, og uafhængigt skabe en computerelateret løsning.

    • Beijing, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Kinesisk

    Olie- og gasbrønde er fysiske og informative ledninger i efterforskning og udvikling af underjordiske olie- og gasressourcer. Denne hovedfag er rettet mod at undersøge viden, der er relateret til konstruktion (boring og færdiggørelse), måling, anvendelse og vedligeholdelse af brønde.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Energiteknologiforskning dækker mange områder, herunder bæredygtig teknologi, konventionel teknologi og energieffektivitet og bevarelse. Det tværfaglige forskningsprogram inden for energiteknologi i Ingeniørhøjskolen ved The Hong Kong University of Science and Technology yder langsigtet støtte til vores igangværende uddannelsestræning og hurtigudviklende forskning inden for teknologi generelt.

    • Beijing, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Kinesisk

    Olie- og gasfeltudviklingsteknologi er en disciplin, der sigter mod at forstå olie- og gasreservoirets grundlæggende egenskaber og olie- og gasstrømmen i porøse medier, bygge det effektive forskydningssystem for at udvikle olie- og gasfeltet korrekt og ekstraher olien og gas til jordoverfladen økonomisk.