Filter
PhD
Nordamerika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Energiteknologi Nordamerika - Energiteknologi-programmer Energiteknologi Nordamerika

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Energi engineering er et område af fremstillingen, der refererer til produktion og distribution af magt og elektricitet. De, der studerer energiteknik bruger matematiske modeller til at bestemme potentielle energiproduktion sites, udføre laboratorieforsøg til at forstå tekniske processer og inspicere udstyr for at sikre regulering overholdes.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Energiteknologi Nordamerika - Tag din Energiteknologi Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Energiteknologi, Nordamerika

Grader
Sted
Nordamerika
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Georgia - College of Engineering

At give bæredygtig energi til en hurtigt voksende verdensbefolkning er en stor udfordring for det 21. århundrede. Energiproduktion og miljøudledning er et teknisk, social ... [+]

Oversigt

At give bæredygtig energi til en hurtigt voksende verdensbefolkning er en stor udfordring for det 21. århundrede. Energiproduktion og miljøudledning er et teknisk, socialt og politisk problem, der påvirker økonomi og miljø på lokale, nationale og globale skalaer. Energisystemprogrammet undersøger forskellige tekniske, socio-politiske og økologiske dimensioner af elproduktion og forbrug, herunder:

energi generation, lagring og konvertering teknologier,energi- og miljøpolitikens indvirkning på elproduktionssektoren,kvantitative, kvalitative og beskrivende modeller af energistrømme og lagre, der belyser energiens rolle i biosfæren og det moderne samfunds funktionalitet,økologiske systemer funktionalitet og hvordan dette vedrører økosystem sundhed og økologiske tjenester ydet til støtte for menneskeheden, ogsammenkoblinger med fødevarer og vand systemer.... [-]
USA Athen
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Det Mekaniske og Energitekniske Doktorprogram ved University of North Texas tilbyder en banebrydende mulighed for at lære grundlæggende og anvendt viden, der er kompatibe ... [+]

Det Mekaniske og Energitekniske Doktorprogram ved University of North Texas tilbyder en banebrydende mulighed for at lære grundlæggende og anvendt viden, der er kompatibel med maskinteknik, vedvarende energi, energimodellering, fremstilling og fossile brændstoffer.

Du planlægger dit uddannelsesprogram med hjælp fra din store professor og rådgivende udvalg. Graden kræver 72 kredit timer ud over en bachelorgrad eller 42 kredit timer ud over en kandidatgrad. Du skal opretholde mindst et B-gennemsnit i alle kurser.

Studerende indtaster med en kandidatgrad:

12 kredit timer af kerne kurser12 studiepoints valgfag6 kredit timer af forskning3 kredit timer af et seminar kursus9 kredit timer af afhandling... [-]
USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk