PHDSTUDIES.DK

Energiteknologi i Tjekkiet - Energiteknologi-uddannelser i Tjekkiet Energiteknologi

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Personer, der er dedikeret til miljøet og nyde videnskab og teknologi kan være interesseret i at studere energiteknik. Dette område af undersøgelsen giver de studerende med de færdigheder og viden er nødvendig for at styre energianlæg, udvinde naturressourcer ordentligt og udvikle teknologier, der fører til bæredygtige energikilder.

Tjekkiet har et veletableret og forskningsbaseret undervisning. Dette har gjort at lære ini Prag en af ​​de respekterede pensum 's i Europa siden den dyrker ånd af kreativitet og innovation blandt de studerende.

Energiteknologi i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Energiteknologi, Tjekkiet Filter

Ph.d. i Kemi og Teknologi af Brændstof og Energi

University of Chemistry and Technology, Prague
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Formålet med ph.d.-studiet er at give kandidaterne et dybt kendskab til klassisk og moderne teknologi til behandling af forskellige typer fossile brændstoffer og også deres anvendelse i kraft og energisk teknik med respekt for miljøbeskyttelse.