PHDSTUDIES.DK

Energiteknologi i Det Forenede Kongerige - Energiteknologi-uddannelser i Det Forenede Kongerige Energiteknologi

Energiteknologi i Det Forenede Kongerige - Energiteknologi-uddannelser i Det Forenede Kongerige Energiteknologi

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Energi engineering er en undersøgelse område, der fokuserer på at levere energi og kraft ved hjælp af forskellige kilder, såsom sol, vandkraft, vindkraft, olie og gas. På dette område arbejder de studerende til at udvikle bæredygtig energi sites samt effektiv udvinding af naturressourcer fra Jorden.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Energiteknologi i Det Forenede Kongerige - Tag din PhD i Det Forenede Kongerige. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Results in Energiteknologi, Det Forenede Kongerige

Ph.d. i kemisk proces og energiteknik

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år May 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vi tilstræber at give et blomstrende forskningsmiljø og avanceret træning inden for en bred vifte af områder inden for grøn processteknologi, eksplosioner og brandforskning og petroleumsingeniør. Vores forskning støttes via vores samarbejdsvillige forskningsforbindelser og finansieres af EPSRC, The Royal Society, European Commission og industripartnere.