PHDSTUDIES.DK

Energiteknologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter afslutning af en kandidatgrad vælger nogle studerende at fortsætte deres pædagogiske bestræbelser ved at forfølge en doktor i filosofi. Under et ph.d.-program fuldender den studerende uafhængig forskning, der kumulerer i oprettelsen og forsvaret af en afhandling.

Hvad er en ph.d. i energiteknik? Disse kurser dækker normalt en række emner, herunder carbon footprints, miljøbesparende teknologi, opbevaring af forskellige former for strøm og metoder til grøn energi genvinding som solpaneler og vindmøller. Udover de typiske kurser kan eleverne blive pålagt at tage valgfrie kurser, offentliggøre artikler i videnskabelige tidsskrifter og skrive og forsvare en afhandling.

I løbet af dette ph.d.-program kan eleverne få færdigheder i at analysere energibehov, designe løsninger på energiproblemer og implementere ny teknologi i eksisterende systemer. På baggrund af deres skolegang er kandidater klar til at tage føringen med at udforme og anvende energiplaner.

Udgifterne til en hvilken som helst grad læseplan er stærkt afhængig af uddannelsens varighed, placering og krav. Ph.d.-kurser tager normalt tre år at afslutte, selvom afhandlingen kan tage år afhængigt af, hvor meget forskningsprocessen kan være.

Mange ph.d.-studerende går ind i sporet med det mål at i sidste ende undervise i feltet. Professorer opnår næsten altid en doktorgrad for bedst at kvalificere dem til at viderebringe viden til fremtidige studerende. Kandidater fra et energiteknik-ph.d.-program kan blive direktører, ledere og andre ledere på atomkraftværker, offentlige myndigheder og private virksomheder over hele verden. Senior energikonsulent, energi ingeniør, energibedømmelse markedsanalytiker og senior plantechef er blot nogle af de mange karriereveje en kandidat kan vælge.

En PhD kan være den rigtige mulighed for at starte en kandidats karriere til næste niveau. Online grad muligheder gør processen nemmere end nogensinde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

16 Resultater i Energiteknologi Filter

Doktor i Filosofi i Petroleum Geovidenskab

Khalifa University of Science and Technology
på universitet 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi

Ph.d.-uddannelsen i Petroleum Geosciences-programmet stimulerer forskning og udvikling til at fremme innovative løsninger på udfordringer inden for videnskab, teknologi og teknik, udvikle den næste generation af ledere i den akademiske verden for at drive en videnøkonomi i UAE og fremme den teknologiske profil i UAE og den regionale olie- og gasindustri.

Phd-program i processen, energi og automation engineering

University College of Southeast Norway
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Norge Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten + 5 mere

Denne PhD er relateret til områderne procesteknologi, miljøteknologi og teknik kybernetik, med relevante ansøgninger inden for harmonisering af tekniske-industrielle proces- og energisystemer.

Phd i Energi

National Central University
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Taiwan Hsinchu

Mission dette institut er at dyrke de studerende viden og evne til at blive enten professionelle energi ingeniører eller forskere. Tre vigtigste forskningsområder er fuldt udviklet og støttet af projektet af "Udvikle førsteklasses Universiteter og topniveau forskningscentre (MOE)," flere vigtige projekter fra "National Science and Technology Program-Energi (NSC)", og nogle beslægtede industrier .

Forskningsprojekter for at besøge kandidatstuderende

The Graduate School at The Petroleum Institute
på universitet Fuldtid 9 - 12 måneder September 2020 Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi Dubai + 1 mere

Forskningsprojekter for Besøg Graduate Studenter PI har en række sponsorerede forskningsprojekter for studerende på ph.d.-studerende og ph.d.-studerende. En besøgskandidatstuderende skal bruge flere måneder på PI, der arbejder under tilsyn af et PI-fakultet.

læge grad i nuklear energi videnskab og teknik

Harbin Engineering University (HEU)
på universitet Fuldtid September 2020 Kina Harbin

Denne Nuclear Energy Science and Engineering speciale blev grundlagt i 2000. Formålet med dette speciale er uddannelse af studerende, der skal på højt niveau professionelle talenter, beherskelse af den grundlæggende teori om Engineering Thermo-fysik og nukleare ...

Ph.d. i olie-, gas- og energiteknik

University of Nicosia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Ph.d.-graden er beregnet til studerende, der har udmærket sig i deres bachelor- og / eller kandidatuddannelser, har en stærk motivation og entusiasme over for teknologisk forskning og innovation og er tilbøjelige til at forblive i et akademisk eller forskningsmiljø, der arbejder med nye teknologier og udfordrende ingeniørprojekter .

Phd hydrogenbrændselsceller og deres anvendelser

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ph.d. i Hydrogen, Brændselsceller og deres Anvendelse er en del af Midlands Energy Consortium og drives i samarbejde med Center for Hydrogen og Brændselscelleforskning ved Birmingham Universitet. Dette er et fireårigt ph.d.-program, der kombinerer undervisede moduler med mulighed for at undersøge banebrydende hydrogen- og brændselscelle teknologier.

Ph.D. i energiressourcer og petroleumsingeniør

King Abdullah University of Science and Technology
på universitet Fuldtid 30 - 42 måneder Åben tilmelding Saudi-Arabien Thuwal

Energiressourcer og Petroleumsteknologi Akademisk Program, for Ph.D. studerende, fokuserer på moderne reservoir beskrivelse, teknik og ledelse. Studerende i dette program får bred uddannelse i grundlæggende videnskabelige begreber og termodynamik, geologi, geofysisk karakterisering og reservoirteknik. Vores studerende deltager i videnskabelige forskningsaktiviteter, der kan omfatte matematiske analyser, beregningsmodellering, eksperimentel forskning og / eller feltstudier. Kandidaterne fokuserer på original forskning drevet for at fremme grænserne for viden.

Ph.D. i kemi og materialeteknologi: Ingeniørarbejde i energimaterialer

University of Pardubice
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år September 2020 Tjekkiet Pardubice II + 1 mere

Doktorgradsstudier i doktorgradsgreningen Engineering of Energetic Materials (EEM) er rettet mod universitetsuddannede med kompatible kandidatuddannelser (kemi, kemiteknik, kemisk teknologi, fysik, maskinteknik, militære teknologier osv.). Undersøgelser fokuserer hovedsageligt på fysik i eksplosion, på kemi og kemisk teknologi i individuelle energiske materialer (høje eksplosiver, drivmidler, pyrotekniske produkter og sammensætninger) og på sikkerhedsteknik for kemisk produktion.

Ph.d. i olie- og gasfeltudviklingsingeniør

China University of Petroleum
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Kina Beijing

Olie- og gasfeltudviklingsteknologi er en disciplin, der sigter mod at forstå olie- og gasreservoirets grundlæggende egenskaber og olie- og gasstrømmen i porøse medier, bygge det effektive forskydningssystem for at udvikle olie- og gasfeltet korrekt og ekstraher olien og gas til jordoverfladen økonomisk.

Ph.d. i olie- og gasbrøndteknik

China University of Petroleum
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Kina Beijing

Olie- og gasbrønde er fysiske og informative ledninger i efterforskning og udvikling af underjordiske olie- og gasressourcer. Denne hovedfag er rettet mod at undersøge viden, der er relateret til konstruktion (boring og færdiggørelse), måling, anvendelse og vedligeholdelse af brønde.

Ph.d. i kemisk

UAEU United Arab Emirates University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år August 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Ain + 1 mere

Ph.D. Grad i kemiteknik tager normalt fire til fem år at gennemføre. Det involverer kursusarbejde og forskning, der fører til ph.d. Afhandling. Ph.D. forskning inden for kemiteknikafdelingen er bred og anvender grundlæggende og anvendte videnskaber til at undersøge nogle af nutidens varme emner. Studerende får avanceret viden om kemiteknikteori og dets forhold til ingeniørprocesser, herunder gasseparation og membraner, industrielt spildevandrensningsteknologi og miljøteknik, polymer- og polymere nanoteknologi, katalytisk reaktionsteknik, bioteknologi og biokemisk teknik, fødevare- og farmaceutisk behandling, afsaltning og vandrensning, CO2-opsamling og opbevaring, reologi og kompositmaterialer.

EngD i energi

Heriot-Watt University Dubai
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Forenede Arabiske Emirater Akademisk by

Ingeniørdoktoratet (EngD) i ingeniørvidenskab og energi kombinerer avanceret teknisk og ledelsesuddannelse med ph.d.-niveau i samarbejde med en industriel partner / sponsor. Forskningsprojekter vil være direkte relevante for de industrielle partners strategiske planer og dække en lang række emner inden for de indbyrdes forbundne og globalt kritiske områder inden for teknik og energi.

Ph.d. i ingeniørvidenskab og fysik

Heriot-Watt University Dubai
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Akademisk by

School of Engineering and Physical Sciences lægger en meget høj værdi på at sætte folk i stand til at få en ph.d.-grad (doktor i filosofi) ved forskning og er glade for at kunne udvide denne facilitet til studerende på Dubai Campus. Oprindeligt opfordres dem med interesse i at gennemføre et projekt inden for det brede energiområde til at ansøge. Dette kan omfatte vedvarende energi, energiudnyttelse og energibesparelse samt forbedrede materialer til energiproduktion og konvertering (for eksempel udvikling af nanokompositkarbidbelægninger).

Ph.D. In Engineering - Energisystemers vægt

University of Georgia - College of Engineering
på universitet September 2020 USA Athen

At give bæredygtig energi til en hurtigt voksende verdensbefolkning er en stor udfordring for det 21. århundrede. Energiproduktion og miljøudledning er et teknisk, socialt og politisk problem, der påvirker økonomi og miljø på lokale, nationale og globale skalaer.